Ψύξη & Κλιματισμός Πλοίων 

Επισκευές πλοίων | Retrofit

 

DSC 9903DSC 9906DSC 9910
     
DSC 9916DSC 9923DSC 9925  
 

Κατέχοντας σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία σε συστήματα ψύξης και κλιματισμού, δημιουργήσαμε ένα νέο τμήμα για τον σχεδιασμό, τη μελέτη και την κατασκευή ψυκτικών μονάδων, με βασικά πλεονεκτήματα την αξιοπιστία, την υψηλή απόδοση, και  την ευκολία στη χρήση.

Μελέτη & Σχεδιασμός: Η μελέτη και ο σχεδιασμός γίνεται από μηχανολόγο μηχανικό της εταιρείας μας που επιλέγει την βέλτιστη λύση για την εγκατάσταση, τον εξοπλισμό, τις σωληνώσεις, τους αυτοματισμούς, για να επιτύχει την υψηλότερη απόδοση σε κάθε εφαρμογή.

Εγκατάσταση & συντήρηση: Το μόνιμο προσωπικό της εταιρείας μας, με έμπειρους και τεχνικά καταρτισμένους συνεργάτες,  αποτελεί εγγύηση για το αποτέλεσμα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Ιδιαίτερα για πελάτες με ειδικές απαιτήσεις είμαστε σε θέση να δώσουμε συγκεκριμένες λύσεις για κάθε ειδική εφαρμογή.

Για την PSYCTOTHERM ποιότητα εργασίας συνεπάγεται άριστες υπηρεσίες προς τους πελάτες μας, καινοτόμα προϊόντα και μέγιστα αποτελέσματα.  

 

Retrofit

Η Psyctotherm ανταποκρινόμενη πάντα στις ιδιαίτερες συνθήκες και τις ανάγκες της ναυτιλίας, είναι σε θέση να προσφέρει αξιόπιστες, βολικές και οικονομικές λύσεις για την μετασκευή κλιματιστικών ή/και ψυκτικών μονάδων.

Αναφερόμενοι σε αυτές τις λύσεις, η Psyctotherm προτείνει κάποιες εναλλακτικές σχετικά με την αντικατάσταση των συμπιεστών, είτε για μονάδες κλιματισμού είτε για μονάδες ψύξης.

Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη ένα κοινό πρόβλημα στις κλιματιστικές αλλά και στις μονάδες ψύξης στα πλοία, που είναι το σφάλμα του συστήματος αυτοματισμού και ειδικότερα του ελεγκτή, η Psyctotherm προτείνει τη λύση ενός νέου ηλεκτρικού πίνακα με ελεγκτή Dotech, ο οποίος αντικαθιστά πλήρως το δευτερεύον σύστημα και τον παλιό ελεγκτή.

Η Psyctotherm προσφέρει επίσης πλήρη αντικατάσταση στις μονάδες συμπύκνωσης, τόσο στις κλιματιστικές όσο και στις μονάδες ψύξης, με συμπιεστές υψηλής ποιότητας.

Συμπερασματικά, η Psyctotherm προσφέρει υπηρεσίες όπως συντήρηση, μετατροπή φρέον, αλλά και πλήρη εγκατάσταση, καθώς επίσης εμπορεύεται ψυκτικά και κλιματιστικά ανταλλακτικά για ναυτιλία, αντιπροσωπεύοντας γνωστούς κατασκευαστές από όλο τον κόσμο.

 

download pdf2
 Retrofit Brochure