Ψύξη & Κλιματισμός Πλοίων 

Προφίλ

Η εταιρεία PSYCTOTHERM ιδρύθηκε το 1969 ως επισκευαστική εταιρεία πλοίων στον τομέα της  ψύξης και του κλιματισμού.  Σήμερα θεωρείται ως μία από τις μεγαλύτερες και καταξιωμένες στο χώρο της ναυτιλίας με τρεις βασικές δραστηριότητες
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ:

Μονάδων Air Condition  (Deck - Package- DX – τύπου Chiller): Διατίθενται σε μια μεγάλη γκάμα  δυνατοτήτων ψύξης  θαλασσινού ή γλυκού νερού ​​υδρόψυκτο συμπυκνωτή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ψύξη νερού ή σε συνδυασμό με μονάδα διαχείρισης αέρα άμεσης εκτόνωσης ή κρύου νερού. Επίσης είναι διαθέσιμες ως Package - Deckμονάδες με scroll συμπιεστές.

 
Μονάδες ψύξης : Κατάλληλες για ψυκτικούς θαλάμους και καταψύκτες πλοίων. Διαθέσιμες μονάδες με ​υδρόψυκτο συμπυκνωτή, με θαλασσινό ή γλυκό νερό, με ανοιχτού ή κλειστού τύπου συμπιεστή για διάφορες χωρητικότητες. 
 
MGO Ψυγεία: Χρησιμοποιούνται για την ψύξη του ντίζελ των πλοίων, προκειμένου να αυξήσει την απόδοση. Διατίθεται σε μεγάλη γκάμα ψυκτικών αποδόσεων.
 
Ψυκτικά στοιχεία: Κατάλληλα για χρήση σε ευρεία ποικιλία εφαρμογών  HVAC και σε βιομηχανικές εφαρμογές. Όλα τα στοιχεία  αναλύονται με ειδικό λογισμικό και κατασκευάζονται με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Η διασφάλιση της ποιότητας είναι εγγυημένη, καθώς τα στοιχεία πρεσσάρονται και ελέγχονται για τυχόν διαρροές.
 
ΕΜΠΟΡΙΟ: Αντιπροσωπεύει γνωστούς κατασκευαστές εξοπλισμού ψύξης από όλο τον κόσμο, και δραστηριοποιείται στο Διεθνές εμπόριο.
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Παρέχει υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής . Παράλληλα ασχολείται με τον σχεδιασμό, την κατασκευή και εγκατάσταση των μονάδων ψύξης και  κλιματισμού. Το προσωπικό μας είναι μόνιμο, εξειδικευμένο, με πολύχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία κατά συνέπεια μπορούμε να εγγυηθούμε για την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας.

Παροχές:
Η εταιρεία λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Πειραιά σε συνολική έκταση 1800τμ, όπου καλύπτει τις δραστηριότητες της. Στεγάζονται  το εμπορικό κατάστημα, οι αποθήκες, τα γραφεία και το μηχανουργείο εξοπλισμένο  με σύγχρονα μηχανήματα για τις  κατασκευές.
 

Εξοπλισμός:

  • 3 σετ πρέσσες πτερυγίων για 3/8 ", 1/2", 5/8 "
  • 3 σετ μηχανήματα κοπής σωλήνων μηχανήματα για 3/8", 1/2", 5/8 "
  • 3 σετ μηχανές κουρμπαρίσματος για 3/8 ", 1/2", 5/8 "
  • 3 σετ εκτονωτικά σωλήνα για 3/8 ", 1.2", 8.5 "
  • CNC Punching 6 χιλιοστών
  • Ψαλίδι κοπής 4 χιλιοστά
  • Στράντζα 4 χιλιοστά
  • Συμπληρωματικός εξοπλισμός
Πιστοποιήσεις
iso 9001 iso 14001
Adobe-PDF Adobe-PDF
Η Psyctotherm έχει αποκτήσει ISO 9001 και ISO 14001 για τη διασφάλιση ποιότητας από το BURΕΑU VERITAS. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της ECC και των προτύπων ΕΝ.